6 Ekim 2009

Kader Ağlarını Örüyor :)


herkese merhaba.. aslında bu geç kalmış bi' merhaba.. an itibariyle neredeyse 9 aylığım.. ama anlatmaya ilk baştan başlayacağım.. hem beni daha yakından tanıyın, hem de en lokum hallerimi kaçırmayın diye..


her şey babamın annemi köpiş almaya ikna etmesiyle başadı.. aslında annem köpişlere bayılır, sokak köpişlerine, ev köpişlerine, barınak köpişlerine.. ama inadının arkasında üzücü bi' hikaye var.. ilk köpişini kaybettiğinde o kadar üzülmüş ki bi' daha aynı şeyleri yaşamak istememiş.. yani aslında hiç tanımadığım bir ağabeyim varmış.. ve bu annemle aramızdaki benzerliklerden sadece biri.. neyse, tatsız konuları hızlıca geçersek, babamın ısrarı, ofisi bahçeli bir yere taşıması ve annemin barınaklarla giderilemez hale gelen köpiş özlemi birleşince bizimkiler ciddi ciddi arayışa girmişler.. tüm bu arayışlarda bilmedikleri şey ise aynı günlerde benim bursa'da gözlerimi dünyaya açmış olduğum..


annemle babam, hangi cins olacak, barınaktan mı alsak -ki bu konuda babamın sahiplenmeyen her köpiş barınağa düşmeye mahkumdur yaklaşımı annemi ikna etmiş-, dişi mi erkek mi tartışmalarını bi' kenara bırakabildiklerinde heyecan da iyice büyümüş.. her ziyarette annemin büyüyen iştahı (!) bazı kötü niyetli insanların bu işi ticarete dökmüş olması sebebiyle -aynı yavrular için farklı fiyatlar, farklı uydurma secereler falan- bi' türlü giderilemez olmuş.. derken bi' gün babam "en güzel çiftlikler bursa'da" diyivermiş, büyük teyzelerimin ve babaannemin de bursada yaşıyor olmasını da fırsat bilip düşmüşler yola.. iyi ki de düşmüşler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails