7 Ekim 2009

Home Sweet Home :)

Dönüş yolculuğu fena geçmedi, araba yolculuğu taa o zamandan beri bayıldığım bir şey, bir tek durduğumuz zamanlarda çok ağladım.. en çok da feribotta.. yol boyu minnacık bi' kutunun içinde annemin kucağındaydım, o fotoğraflar annemin telefonunda ama nedense beceremedi bir türlü bilgisayara aktarmayı.. feribotta annem arabadan inince öyle çok ağladım ki babam panik olup annemi aradı.. gelince de susmadım ama tabi, daha annem olduğunu anlamamıştım çünkü..

araba tekrar hareket edince keyfim yine yerine geldi.. yolda koçtaşta durup evim olacak koca bi karton kutu aldılar.. o sırada arabada yalnız kaldım.. zaten 5-10 dakika içinde döndüler ve yarım saat içinde de sıcacık yuvamıza vardık.. ne kadar minnoş olduğumu ve annemin bana içinde yaşamayı ilk günden reddettiğim evimi hazırlayışını görebileceğiniz video ekte.. gerçi o kadar küçük ve siyahım ki çoğu yerde gözükmüyorum :)

P.S.: Evdeki tüm halılar ertesi gün kalktı :( annem 8 ay sonra bugün yeniden serdirecekmiş, ikimiz de neler olacağını merakla bekliyoruz.. :))

2 yorum:

Related Posts with Thumbnails