21 Ekim 2009

Tatil

İlk tatilimiz olduğu için önceleri bazı tecrübesizlikler yaşadık, doğru.. mesela bizimkiler benimle plajlara gidebileceklerine hemen ikna olmadılar.. kuytu yerler aradık mesela saatlerce.. aslında çok güzel yerler bulduk.. ama türk insanının ne kadar pis olduğunu unuttuk.. millet güzelim yerlere gelmiş, ama her türlü pisliğini, atığını -detay vermemem hepimiz için daha iyi- geride bırakmış.. karşılaştığımız kötü sürprizler ve babamın ayağına batan deniz kestanesi sonucu biraz ümitsizliğe kapıldık..

ama sonra anneannemin önerisiyle biteze gittik.. iyi ki de gitmişiz.. neredeyse bütün bitezin maskotu ve bütün çocukların ilgi odağı oldum.. köpiş seven çocuklara bayılıyoruz biz ailece, o yüzden onlara tahammülümüz sonsuz:) ayrıca çok tatlı 2 teyze patates kızartmalarını benle paylaştı, çocuklardan türlü kraker ve bisküviler kaptım..

bol bol top oynadık denizde, ama bodrumun denizi çok tuzlu olduğu için fazla yüzmedim, genelde boyumu geçmeyen yerlerde annemin bana taş atmasını bekledim.. her denizden çıkışta da o şezlong senin, bu şezlong benim zıplayıp kurulandım, bizimkilere de kuru havlu bırakmadım..

sonuç olarak çok güzel bi' tatil geçirdik.. geriye çok güzel hatıralar ve ufak bi' kalp kırıklığı kaldı..










1 yorum:

Related Posts with Thumbnails